Mandag hele året er et happening-orientert utstillingsprosjekt som ønsker å sette fokus på den ellers så forhatte og trivielle mandagen. Det hverdagslige vil her bli koblet opp mot mer ekstraordinære, surrealistiske iscenesatte innslag som enten bryter med det trivielle eller som velger å vektlegge dens gjentagelser.

Først ute var mandagen 26. april hvor kunstnergruppen Rakett inviterte baltiske kunstnere med prosjektet T-shroom. Her var fokus lagt på tesoppen kampucha og dens rolle i den tidligere Sovjetiske hverdagen.

Den 31. mai 2004 er siste mandag på Hordaland Kunstnersenter. Her vil alt vil ligge til rette for en alternativ feiring av antiklimakset dagen etter at festspillene er over og det mest prominente kulturelle selskapet har reist hjem.

Denne ene dagen vil være viet installasjoner, video, lyd-prosjekter og konserter med både etablerte kunstnere og studenter fra Kunstakademiet i Bergen. Vi kommer til å operere med et fastlagt program så publikum anbefales å bli værende utover kvelden.

Vel møtt!


Visekongen av Fusa er utstillingens høyeste beskytter.

Mandag hele året er støttet av Bergen Kommune og Kunsthøgskolen i Bergen.

Kontaktpersoner:
Veronica Diesen, veronica.diesen@fil.uib.no, Mobil: 41 42 20 12
Christian Bøen, termodress@techfreak.to, Mobil: 905 91 687